petak, 18. studenoga 2016.

Walt Disney

Walt Disney ili Walter Elias Disney rođen je 5. prosinca 1901. godine. On je bio Američki crtač i producent. U Kansasu upoznao je Uba Iwerksa s kojim je započeo i prvu tvrtku. Ali, nažalost, tvrtka je ubrzo propala. No otišli su u Hollywood i iskušali svoju sreću tamo. Tamo su uspjeli. Oswald the Lucky Rabbit im je donio uspijeh.

Neki crtići Disneya:
-Snjeguljica i 7 patuljaka
-Pepeljuga
-Trnoružica

petak, 11. studenoga 2016.

Moj uzor i (nadam se) buduće zanimanje

Imam puno zanimanja na pameti. Neka od njih su: učiteljica, arheolog...
Zanima me povijest, i to jako. Zanimaju me neke drevne civilizacije, tajne i zagonetke (npr. zašto su Maje samo nestale s lica Zemlje, kako su Egipćani bili toliko napredni za svoje vrijeme i kako su izgradili piramide...) Ali isto tako jako volim igrice (kako ste mogli saznati iz prošle objave) i htijela bih ih dizajnirati jer imam toliko ideja. Htijela bih biti i youtuber i pisac...
Sve je vrlo spetljano...
Pa, recite mi u komentarima što bi vi htjeli postati i, ako već imate zanimanje, koje je? Pomognite mi i recite što bi bilo najpametnije postati.
Nemam preveliki uzor, ali mislim da je LDShadowLady super. Ona ima stila i uspješan youtube kanal i mačku :).

utorak, 8. studenoga 2016.

Moji hobiji

U slobodno vrijeme volim raditi puno stvari. Trenutno me interesiraju igrice i youtuberi. Svaki dan gledam youtube videe koji me interesiraju oko godinu i pol dana. Većina youtubera izdaje videe svaki dan pa mi to dobro dođe kada mi je dosadno. Pratim ukupno 13 kanala a to su:
LDShadowLady (Elizabeth/Lizzie) - moja omiljena youtuberica
-Aphmau 
-ClevverTV,  
-LDShadowLady 
(Lizzie mi je omiljena) 
-PopularMMOs 

No, dosta o Youtube-u. Igrice su isto zanimacija; poput SimsFreeplay, Minecraft i Assassin's Creed. Assassin's Creed igrica mi je i omiljena, ali ne nalazim dovoljno vremena za igranje (barem ne koliko bih htjela) zbog obaveza.

Assassin's Creed - Moj omiljeni serijal igrica